Цікавою є схема, створена в кінці 90-х італійським інженером Андреа Чуффолі, відома як Power Follower Andrea Ciuffoli або ж Power Follower '99с.
Однокаскадний однотактний підсилювач класу "А", вихідний транзистор увімкнений послідовно з генератором струму, має електронний фільтр у живленні. Все на однотипних потужних польових транзисторах. Навантаження увімкнуто ПАРАЛЕЛЬНО вихідному каскаду.
Живлення між транзисторами підсилювача потрібно поділити приблизно навпіл (чи не єдине налаштування) з допомогою підстроєчника, що містить в собі чималий підводний камінь: якщо повзун випадково втратить контакт - ризикуємо транзисторами. Щоб того уникнути, радять замінити підстроєчник парою послідовно увімкнених постійних опорів, налаштування проводити підключенням паралельно до одного з них додаткового опору більшого номіналу.
Підсилювач може з успіхом замінити невеликий камін, струми і потужності не малі, тому навіть для пробного увімкнення транзистори мають бути на радіаторах. Радять збирати три потужні транзистори одного каналу на один спільний радіатор великого розміру (звичайно, з ізоляцією). Ідею навіть невеликого кулеру я вважаю неприйнятною, при прослуховуванні фонограми це зайвий шумовий фон. Я б ще додав індикатор сильного нагріву радіатора на світлодіоді, а, можливо, і захист від критичного нагріву.
Невелика потужність (порядку 10-15 Ват) в режимі класу "А" тут скоріше перевага, бо ж кількість виділеного тепла ...
Загальним проводом автор обрав "+", туди ж підключив електронний фільтр живлення, тому у стерео варіанті потребуємо "3 в 1" - три незалежні блоки живлення.
Зауваження! Підсилювач має коефіцієнт підсилення по напрузі ОДИНИЦЮ, тому потрібен попередній підсилювач на польовому транзисторі, електронній лампі або швидкодіючому операційнику з досить великою вихідною амплітудою.
Ці зауваження взяті з публікацій тих, хто вже повторив схему, я поки що "в процесі"